Water is de bron van alles. Het verfrist, troost, voedt en reinigt. We kunnen niet zonder, maar toch staan we niet dagelijks stil bij de kwaliteit van ons water. Amysoft is gespecialiseerd in waterontharders. Die apparaten zorgen voor kalkvrij water en dat brengt weer een hoop voordelen met zich mee. Wanneer je goed naar al deze voordelen kijkt, zie je dat ze een gemeenschappelijke deler hebben: kalkvrij water laat alles stralen. Van de keuken tot de badkamer, maar ook je huid en zelfs je haar! Oftewel; een stralend leven.

Na afronding van het concept, zijn we aan de slag gegaan met een script voor de TV commercial en een bijhorend storyboard. Zoals hieronder te zien is, is dit storyboard vrijwel 1 op 1 tot leven gebracht in de commercial. Voor de opnames van de commercial werd bij mediabedrijf Lukkien een volledig huis uit de grond gestampt. Daar gingen wij toch ook een beetje van stralen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram