De Pride Amsterdam is al sinds 1996 een dag waarop gevierd wordt dat iedereen zichzelf kan zijn, een symbool voor een open en tolerante stad. Sinds ongeveer 20 jaar spelen merken in op dit moment en gebruiken de Pride. De onvrede vanuit de LGBTQIA+ community groeit, en terecht, omdat veel bedrijven zich inclusiever voordoen dan ze daadwerkelijk zijn, zelfs wanneer dat voor het betreffende merk off-topic is.

Maar gelukkig zijn er ook een hele hoop merken die niet één dag inclusiviteit waarborgen, maar iedere dag zich actief inzetten om inclusiviteit bespreekbaar te maken en taboes te doorbreken. Easytoys is zo'n merk, ze zijn niet één dag roze, ze zijn dat voor altijd, letterlijk en figuurlijk. Wij bedachten samen met EasyToys de PRIDE-campagne van dit jaar. We zijn ongelofelijk trots te mogen werken voor een merk dat durft uit te spreken, zich wil inzetten en vooral wil aanpassen waar dat nodig is. EasyToys is er voor iedereen. Forever Pink is niet de boodschap om te laten zien hoe inclusief EasyToys op dit moment is, het is de belofte zich iedere dag in te willen zetten. Tijdens PRIDE wanneer iedereen kijkt, en alle dagen daarna.

Wij bedachten het concept van de campagne, deden de art-direction, schreven de copy en hielpen mee bij de oplevering van de middelen. Hoewel het thema voor altijd blijft, is de introductiecampagne tijdens de pride zichtbaar in Amsterdam en omstreken én natuurlijk in de parade.

0.00
aan het werk
bij easytoys

Wij zijn het bureau dat werkt, niet alleen onze ideeën werken, maar wij ook. Geen much ado about nothing, maar mouwen opstropen en leveren.

Daarom hebben we onze klanten gevraagd of ze naast ons reguliere werk nog andere klusjes hadden die we voor hen konden doen. En als we er dan toch zijn, kunnen we meteen even vragen wat ze van de samenwerking vinden, een soort "voor wat hoort wat", maar dan anders.

Marcel is de Global Brand Manager van EasyToys, waar we inmiddels al bijna 4 jaar voor mogen werken. In deze aflevering van "Het bureau dat werkt," op bezoek bij EasyToys, kun je zien waarom Marcel het fijn vindt om met ons samen te werken en welke bijzondere opdracht hij aan ons heeft gegeven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram