Voortbouwend op het concept en de pay-off 'Maak er wat van' hebben we voor Marne Mosterd nieuwe campagnes ontwikkeld. Omdat mosterd van de smaakmakers misschien wel één van de meest eigenzinnigste is, hebben we dit in de nieuwe campagne gevisualiseerd door een aantal eigenzinnige types te koppelen aan het product. We maken gebruik van een aantal thema’s die 'Maak er wat van' op onderscheidende wijze vertalen.

Vegan Fashion is de eerste in de reeks van vier campagnes die we in 2023 lanceren. De mosterdsoorten van Marne passen binnen een vegetarisch voedingspatroon en een groot deel is zelfs geschikt voor een veganistisch dieet. Dus voor een bewuste lifestyle zit je met de mosterd van Marne goed!

We hebben gebruik gemaakt van vegan chef’s en influencers. Zij zijn aan de slag gegaan met klassieke vleesgerechten en hebben deze getransformeerd naar heerlijke vegan gerechten. Dit zijn de nieuwe klassiekers. Net zo heerlijk als de oude, maar dan lekker vegan.

Met deze campagne willen we zowel de die-hard veganist bereiken als de bewuste consument die inspiratie zoekt voor een vleesvrije dag.

0.00
Wij zijn het bureau dat werkt, niet alleen onze ideeën werken, maar wij ook. Geen much ado about nothing, maar mouwen opstropen en leveren.

Daarom hebben we onze klanten gevraagd of ze naast ons reguliere werk nog andere klusjes hadden die we voor hen konden doen. En als we er dan toch zijn, kunnen we meteen even vragen wat ze van de samenwerking vinden, een soort "voor wat hoort wat", maar dan anders.

In deze aflevering gaan we op bezoek bij Daisy, de marketingmanager van Marne Mosterd. We werken al meer dan negen jaar voor dit prachtige merk. Naast verschillende rebrandings, opdrachten voor verpakkingen en campagnes helpen we hen op dagelijkse basis met al hun designklussen. Het is een onuitputtelijke samenwerking waar we erg veel plezier aan beleven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram