Gouda’s Glorie ken je ongetwijfeld van de romige mayonaises en niet te versmaden currysauzen. In 1924 begonnen de broers Van Dijk een onderneming in boter, kaas en vleeswaren. Toen de broers in 1946 margarine zelf gingen produceren, was de naam Gouda’s Glorie geboren.

Tijden veranderen: Gouda’s Glorie is niet meer gehuisvest in Gouda, maar in Den Dolder. En naast die mayonaises, curry’s en andere knijpkanjers maakt het bedrijf tegenwoordig ook dressings. Vegan dressings, welteverstaan.

Gouda’s Glorie vroeg ons om hun nieuwe ‘pure vegan’ dressings een mooi jasje te geven. Want een goede salade is niet compleet zonder dressing en een goede dressing verdient een appetijtelijke verpakking. Een salade zonder dressing is gewoon sla en een verpakking zonder sjeu is niet meer dan een omhulsel.

De vegan dressings van Gouda’s Glorie verdienden dus een fris jasje en een ontwerp dat minstens zo smaakvol is als de dressing zelf. De groente-explosie op de flessen bleek meteen een schot in de roos. Fris, gezond, Gouda’s Glorie.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram