NXT Level is er voor iedereen. Het sportdrankje voor de fanatieke gymfanaat, of de ‘’soms een rondje door het park’’ jogger of voor al die mensen die het gewoon heel erg lekker vinden. En wij zijn er voor NXT Level, zij vroegen ons namelijk hun complete range met proteïnedrankjes te re-branden.

Wij gingen in onze studio op zoek naar onze aller sportiefste designer en vroegen hem aan de slag te gaan met dit geweldige project. Met respect voor het huidige ontwerp hebben we de verpakking een update gegeven waarin het sportieve karakter en de heerlijke smaken duidelijk terug te vinden zijn. Nadat we de eerste schetsen hadden opgeleverd zijn we aan de slag gegaan met de vertaling naar de complete range, waarbij ieder product de herkenbaarheid van de range moet dragen. Tot slot hielpen we met de oplevering in de vorm van DTP werk en doken we onze eigen fotostudio in om de inmiddels geproduceerde verpakkingen te fotograferen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram