Er zijn van die producten waarvan je je afvraagt waarom ze niet eerder bestonden. Lay’s-chips met mayosmaak bijvoorbeeld. Met chips heb je eigenlijk al een soort friet, dus heb je alleen de mayo nog nodig om het compleet te maken. Na de serie Iconic Restaurant Flavours, lanceert Lay’s de serie Iconic Local Flavours waar Patatje Mayo deel van uitmaakt. En als je als Lay’s besluit om chips met mayosmaak te gaan produceren, bel je natuurlijk hét mayonaise- en tafelsauzenmerk van Nederland: Remia.

In een week tijd hebben we de concepten bedacht, voice-overteksten geschreven en de storyboards getekend. Aan het eind van die week koos Remia voor het concept waarmee we bij de kijker verwarring laten ontstaan over een echt patatje mayo en de Patatje Mayo-chips van Lay’s en Remia. Op deze manier wordt de focus volledig op de specifieke smaak van dit product gelegd.

Wij hadden inmiddels twee acteurs, een locatie en een filmcrew klaarstaan zodat we meteen konden starten met de opnamen. Een dag filmen, een dag montage, een paar correcties en het filmpje stond in no-time op de socials van Remia. Een week later verstuurden we een tweede montage met een packshot van de chipszak en een aangepaste voice-over. Dat is pas snel schakelen!

En nu... een lekker Patatje Mayo bij de borrel!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram