Voor spectaculaire tuinverlichting moet je bij In-lite zijn. Met slim gekozen verlichting krijgt iedere tuin iets sprookjesachtigs. De missie van In-lite is dan ook om buiten bijzonder te maken en de tuin te zien als een verlengstuk van het huis. Met een club hoveniers maken ze een plan voor een lichtshow waar je ‘u’ tegen zegt. Al kun je natuurlijk ook kiezen voor één showstopper die de uitstraling van de buitenruimte meteen naar een hoger level tilt.

Na al jaren mooie content voor In-Lite gemaakt te hebben kennen we het merk door en door en vonden we het hoog tijd om de designlampen zelf eens in de spotlight te zetten. Onder de noemer ‘design meets nature’ laten we verschillende producten zien in de verschillende seizoenen. De producten van In-Lite zijn namelijk zó ontworpen dat ze elke buitenruimte in elk seizoen bijzonder sfeervol maken.
We zetten ieder seizoen een andere lamp in het zonnetje. Dat doen we in onze eigen studio, met knappe belichting en een natuurrijk decor. Zoals je ziet werkt het contrast tussen het strakke van het design en het frivole van de natuur goed op beeld. Zo sluiten vorm en functie naadloos op elkaar aan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram