Voor Christine le Duc was het tijd voor een complete rebranding en strategie. In de nieuwe merkbelofte draait het allemaal om de vrouw. Zij staat centraal. Niet als lustobject maar als individu met haar eigen wensen en behoeftes. Christine le Duc voorziet in deze behoeftes en die boodschap komt terug in de branding. Met de nieuwe pay-off ‘uncover your sexy’ vertelt Christine le Duc dat elke vrouw sexiness heeft.

Met deze nieuwe merkbelofte in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met de rebranding van de huisstijl, het beeldmerk en deden we de art-direction voor fotografie. We dachten mee hoe we in de uitingen van Christine le Duc het beste de doelgroep konden adviseren en inspireren. Want Christine le Duc is een goede vriendin die je advies geeft en goede ideeën influistert.

Wat betreft de branding was het belangrijk om het toegankelijk, fris, fun en sexy te houden. De kleuren hebben een touch-up gekregen met een eigenzinnige twist door oranje toe te voegen.

De typografie is sexy en vrouwelijk maar ook toegankelijk. We maken gebruik van vaste elementen zoals het ‘kusje’ of het handgeschreven ‘x Christine’ door het persoonlijk en eigen te maken. Typografisch spelen we met grote letters in statements door het fun en sexy te laten voelen. Voor de fotografie hebben we vooral gekozen voor diversiteit in modellen. Deze vrouwen zijn de rolmodellen die passen bij het nieuwe Christine le Duc. Deze nieuwe rebranding is een statement naar de buitenwereld. Christine le Duc bewijst met deze nieuwe merkbelofte en look and feel dat elke vrouw zich sexy kan en mag voelen.

0.00
aan het werk
bij christine le duc

Wij zijn het bureau dat werkt, niet alleen onze ideeën werken, maar wij ook. Geen much ado about nothing, maar mouwen opstropen en leveren.

Daarom hebben we onze klanten gevraagd of ze naast ons reguliere werk nog andere klusjes hadden die we voor hen konden doen. En als we er dan toch zijn, kunnen we meteen even vragen wat ze van de samenwerking vinden, een soort "voor wat hoort wat", maar dan anders.

Alissa is de marketingmanager van Christine Le Duc en hoewel ze het zelf even vergeten is, werken wij al vijf jaar met haar samen. Wat Alissa het allerleukste project vond en welke opdracht ze ons heeft gegeven, kun je zien in deze aflevering van "Het bureau dat werkt!"

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram