Ziengs, shoes and stories. Al 75 jaar schoenen met verhalen… daar gaat het bij Ziengs om. Ambacht en een expert zijn in schoenen. Met de nieuwste zomercampagne willen we het frisse en trendy imago van Ziengs uitlichten. Net zoals Ziengs als bedrijf, zit ook de zomer boordevol verhalen. En heb je er wel eens over nagedacht hoeveel verhalen achter je schoenen zitten? Die ene sneaker die je droeg tijdens dat te gekke festival op die warme dag? Of dat hakje die je droeg tijdens de eerste date met die leuke onbekende jongen waarmee je nu al jaren samen bent? Van sandaal tot boot en van sneaker tot pump, in iedere schoen zit wel een verhaal en daarom is het tijd voor de Summer Shoe Stories.

Een heerlijke zomerse campagne waar je echt vrolijk van wordt. Wij mochten hiervoor het concept ontwikkelen, de fotografie produceren én de art-direction verzorgen! Maar ook voor de uitwerkingen van de campagne draaiden wij onze hand niet om. Zo verzorgden we alle in-store en online materialen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram