Deze zomer vliegen, rijden of fietsen we de hele wereld weer over met elkaar. Van de pittoreske Franse dorpjes tot de jetset op Ibiza. En hoewel je het misschien niet direct zou zeggen, heeft deze periode meer met het product van Topdrinks te maken dan je denkt. Deze periode is namelijk het moment om je nieuwe drank te ontdekken, je vakantiedrankje. Want waar je thuis vastgeroest zit in je standaard drink gewoontes, sta je op vakantie ineens open voor van alles wat je niet kent. Je diner sluit je af met een heerlijke likeur en die saaie standaard mojito maakt plaats voor een exotische cocktail. Topdrinks gaat je deze zomer helpen om dit gevoel vast te houden, want waarom zou je deze heerlijke vakantiedrankjes achterlaten in het betreffende land, als je er thuis ook van kan genieten? Dit jaar gaat Topdrinks je voorzien in alle Holiday Favourites!

Wij bedachten het concept en deden de art-direction. Daarnaast organiseerden wij een fotoshoot om dit unieke beeldconcept te visualiseren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram