ons team

Ynze
Ynze
creative director
Imke
Imke
Designer
Benn
Benn
CEO / Owner
Lisa
Lisa
Delivery Manager
Anna Mae
Anna Mae
Account Director
Isabelle
Isabelle
Designer
Robin
Robin
delivery manager
Abdullah
Abdullah
Lead video
Sanneke
Sanneke
Creative
Joost
Joost
Senior creative
Marijn
Marijn
Designer
Mariana
Mariana
Lead designer
Jeroen
Jeroen
Designer
Henri
Henri
Designer
Anouk
Anouk
junior videograaf
Myrthe
Myrthe
Junior designer

prijzen & nominaties

het bureau dat werkt.

Die upgrade van studentenkamer naar full service reclame bureau gebeurde natuurlijk niet van de één op andere dag. Geen enkel begin is makkelijk. Het waren jaren van afwijzing, opnieuw beginnen, lange dagen, korte nachten en ondanks alles blijven geloven. Dat is niet erg; zo bouw je karakter. Volharden en doorbijten ligt verankerd in de basis van alles wat we doen. Want hoewel die studentenkamer verleden tijd is, houden we nog steeds vooral van heel hard werken. We ja, want die student verzamelde met de jaren een team professionals om zich heen dat net als hij gelooft dat je als bureau nooit belangrijker bent dan de klant. Creativiteit zien we als een spier die je traint. 

Dat betekent ook dat creativiteit snel en flexibel kan zijn. Moét zijn, want alleen zo kun je in deze dynamische wereld een topprestatie neerzetten. Je hebt de boot gemist als je morgen bedenkt wat de catch van vandaag is. Bij Brand Creatives maken we grote merken sterker en kleine merken groot. We zijn trots op de grote campagnes in ons portfolio, maar draaien onze hand nooit om voor een kleine opdracht. Ons ergens te goed voor voelen zit simpelweg niet in ons DNA. We houden van korte lijntjes en snelle schakels. Daarom staan de creatief en de klant rechtstreeks met elkaar in contact. Zo werken we efficiënt en voor een eerlijk tarief zonder ooit in te leveren op kwaliteit. Dat werkt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram